Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Aster radula 'August Sky' – Érdes őszirózsa

1.290 Ft
Menny.:db

(ejtsd: ászter radula)

Az Aster radula 'August Sky' érdes őszirózsa egy bájos növény, melynek karakterisztikus, kék-lila virágai és sűrű, bokros növekedése a késő nyár és ősz folyamán vonzza a pillangókat és a méheket, hozzáadva egy csipetnyi természetes szépséget a kertekhez.

Kiszerelés: 9x9 cm-es cserépben
Közeg: tőzegtartalmú, tápdús földkeverék
Egész évben ültethető!

Talajtakarás és gyönyörű virágágyás kialakításához ebből a növényből: - tövet ültessen négyzetméterenként.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az Aster radula 'August Sky' – Érdes őszirózsa főbb jellemzői:

Az Aster radula 'August Sky', más néven érdes őszirózsa, egy lenyűgöző évelő, amely a késő nyári és őszi kertek egyik kedvenc dísze. Ez a fajta kitűnik kék-lila színű, csillag alakú virágaival, amelyek augusztusban kezdenek virágzásba borulni és egészen az első fagyokig díszítik a kertet. A növény magassága elérheti a 40-60 centimétert, így közepes méretű ágyásokban vagy a kert hátsó részén is jól mutat.

Az Aster radula 'August Sky' kedveli a napos helyeket, ahol a legtöbb virágot hozza. A talajra vonatkozóan nem túl válogatós, de a legjobban jól lecsapolt, termékeny talajban fejlődik. Ez a fajta szárazságtűrő, azonban a legjobb virágzás érdekében rendszeres öntözést igényel, különösen hosszabb száraz időszakokban.

Fontos tudni:
Kifejlett magasság: 40-60 cm
Virágzási idő: Augusztus - November
Fényigény: Magas
Vízigény: Közepes