Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

A legszebb dísznövények egyenesen webáruházamból!

Megálmodta álmai kertjét? Kitalálta, melyik részre milyen dísznövényt szeretne ültetni? Ha gondolatban már megtalálta az Ön számára ideális dísznövényeket, viszont a közeli kertészetben nem voltak pont olyan fajták, melyeket elképzelt, ráadásul a hazaszállítás is okoz némi fejtörést, akkor érdemes webáruházból rendelnie.

Így ugyanis időt és energiát megspórolva, kényelemesen elhelyezkedve rendelheti meg az Önnek leginkább tetsző dísznövényeket, melyeket egyesen a kertkapuig szállítunk.

Ha most számos kérdés merült fel Önben ezzel kapcsolatban, minden kérdésére választ adok.

Miért éri meg webáruházból rendelni?

Ennek számos oka van. Egyrészt ha talált egy Ön számára szimpatikus dísznövényt az oldalunkon, annak igényeiről rendelés előtt alaposan utána olvashat, így ideális körülményeket teremthet a számára a kertjében. A különböző növényekről és egyéb érdekes témákról a blogomban olvashat bővebben ide kattintva.

Szintén fő érv a webáruház mellett, hogy kényelmesen, otthonában ülve rendelheti meg a növényeket, nem kell bajlódnia a szállítással. Amennyiben kétségei vannak afelől, vajon milyen állapotú növény érkezik majd meg Önhöz, erre is van megoldás. Fontos tudnia, hogy webáruházamban az egyes termékeknél azokat a növényeket láthatja amelyeket kertészetemben nevelek, és amelyek közül kiszállítok Önnek.

Amennyiben szeretné konkrétan azt a növényt látni, melyet kézhez fog kapni, akkor készséggel készítek a leendő példányáról videót vagy fotót, ehhez a szolgáltatáshoz csupán rendeléskor a pénztárnál az 5. pontban a Megjegyzés rovatba azt kell írnia: "fényképet vagy videofelvételt kérek!"

Mivel a teljes választékunkat egy helyen megtekintheti és megvásárolhatja, nem kell több üzletet is végig látogatnia ahhoz, hogy beszerezze a szükséges növényeket. Csupán néhány kattintás, a növények pedig érkeznek!

További pozitívum, hogy nálunk a virtuális kosarába teheti a nagyobb fákat, a facsemetéket és a cserjéket is egyszerre. Bizony, nincs többé felesleges autózás és sakkozás a szállítással.

Hogy zajlik a szállítás és mennyi a költsége?

Azt szoktam mondani, hogy mi nem egyszerűen házhoz szállítjuk a növényeket, mi a kertkapuig visszük őket. Akkor is, ha lakásban él és a balkonját szeretné egyedivé tenni, de abban az esetben is, ha egy nagyobb kertbe ültetné el a választott növényeket.

A kiszállítás során - lakjon az országban bárhol - egészen a kertkapujáig szállítom Önnek Magyarországon egyedülálló módon a megrendelt növényeket. Ne aggódjon, nem rámoljuk le rendelését az első közeli járdaszegélyen és nem hagyjuk Önre a cipekedést. Ha tud az autónknak szabad területet biztosítani a megfelelő helyen, mi oda állunk a bejárathoz.

A szállítási díjakról ide kattintva tájékozódhat

Hány növényt rendelhetek egyszerre?

Amennyit csak szeretne! Minden rendelés alkalmával én és a szakértő kollégáim a kertészetben összeállítunk egy csomagot, melyet a növények számára megfelelő körülmények között szállítunk el az otthonába. Így válogathat bátran, mi elhozzunk Önnek a rendelt mennyiséget!

Ide kattintva megtekintheti a kertészeti webáruház teljes kínálatát.

Mi történik, ha a növényekhez egyéb termékekre is szükségem van?

Egy növény elültetéséhez és gondozásához, valamint a kert renden tartásához számos egyéb dologra is szükség van még a növényeken kívül. Kertészeti webáruházamból minden megrendelhet, ami ehhez kell. Hálók, geotextíliák, kötözők, tőzegcserepek, lombgyűjtő zsákok, virágföld, tápanyagok széles választékát találja meg nálunk, de dekorációs eszközöket is beszerezhet tőlünk.

Ide kattintva megismerheti a kiegészítőket.

Miért éri meg a kertészetnek ez a rengeteg utazás?

Célom a munkatársaimmal együtt az, hogy a hazai kertek minél színesebbek legyenek. A kiszállítással lehetőséget teremtünk arra, hogy azok is ültethessenek különleges dísznövényeket a birtokukra, akik másképp nem tudnák megoldani a vásárlást és a hazaszállítást. A legjobb érzés pedig az, mikor látjuk, milyen elégedettek az ügyfeleink, ahogy itt videón is elmondják.

Bízom benne, hogy sikerült meggyőznöm Önt és megtisztel bizalmával.

Megyeri Szabolcs

 

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti webáruház