Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

kertészeti webáruház

2019. 05. 19. 10:17:55

Számos olyan klasszikus növény létezik, amelyek csodálatosan széppé varázsolják a kertet, ráadásul az általuk megteremtett nem hétköznapi atmoszférába is hamar beleszeret az ember. Léteznek viszont olyan fák, virágok és cserjék, amelyek annyira különlegesek, hogy még az is előfordulhat, hogy eddig még soha nem találkozott hasonló szépségekkel a hazai kertekben. Ha Ön is szeretné elkápráztatni vendégeit, családtagjait, és jó lenne olyan növényeket gondozni, melyek alig találhatóak meg más honi kertekben, akkor most bemutatok Önnek hét ilyen egyedi növényt!

2019. 04. 03. 11:16:00

Itt a tavasz, amelynek az a legbiztosabb jele, hogy egyre többször hallani a fűnyírók hangját, amikor kitárjuk az ablakokat. Bár a fűnyírás nem tűnik nagy kihívásnak egy kertbarát számára, ám a keskeny sávok, valamint a kerítés és ágyásszegélyek melletti részek igen nagy fejtörést okozhatnak, ha csak nincs kéznél egy benzinmotoros fűkasza. Nem beszélve arról, hogy sokszor az egybefüggő, nagy területeken is kényelmesebb, ha nem „kerekeken kell közlekedni”. Egy ilyen szerkezet segítségével lerövidítheti a gyep rendbetételével töltött időt, valamint esztétikusabbá is teheti a birtokát. Megmutatom, milyen helyzetekben érdemes segítségül hívni a benzines fűkaszát és mire szükséges odafigyelni a vásárlás során!

2019. 01. 28. 15:01:53

Nincs is szebb időszak annál, mint mikor a téli sivárságot lassan felváltja a tavasz, odakinn elolvad a hó, kibújnak az első hajtások a földből és végre nem nagykabátban kell kimenni az udvarra. Ebben az évszakban indul a kertbarátok szezonja is, amikor végre itt a lehetőség újra életet lehelni a birtokra és eljön az ideje annak is, hogy megvalósítsa a télen eltervezett változtatásokat is. Természetesen ehhez szükség van a megfelelő eszközök beszerzésére, valamint a megfelelő műveletek elvégzéséhez. Ha úgy érzi, kicsit tanácstalan e téren, ne aggódjon, mindenben segítek Önnek!

2018. 10. 19. 08:32:00

Ha kertes házban él, akkor minden bizonnyal az ásó az a szerszám, amit a legtöbb alkalommal fog bizonytalanul a kezében. Elég csupán a kapát használni a növények tövénél vagy már ásni kell? Az északváltások alkalmával fel kell lazítani a talajt? Ültetésnél szükséges az egész ágyást megmunkálni? Ősszel a fagyok előtt nem veszélyes a talajszerkezet fellazítása? Ezeket a kérdéseket most alaposan körbe járom Önnel, hogy többé ne okozzon fejtörést e kerti szerszám használata.

2018. 08. 31. 08:32:00
Ha szeretné újjá varázsolni a kertjét vagy úgy véli, jó lenne néhány új virágot, cserjét vagy fát ültetni még a tél beköszönte előtt, akkor nyilván vannak elképzelései, hogy nagyjából mit is szeretne. Egy kertészetbe látogatva a különböző növények között sétálva azonban gyakran elbizonytalanodik az ember. Mégis melyiket válasszam?
2018. 08. 27. 16:15:08

Egyre többen vásároljuk webáruházon keresztül a ruháinkat, a cipőinket, de így veszünk új játékot a gyereknek, pórázt a kutyának, sőt, akár még vitaminokat, konyhai felszereléseket, barkácskészletet vagy ételt is rendelhetünk online. Miért pont a növények maradnának ki a sorból?

2018. 08. 16. 12:21:02
Megálmodta álmai kertjét? Kitalálta, melyik részre milyen dísznövényt szeretne ültetni? Ha gondolatban már megtalálta az Ön számára ideális dísznövényeket, viszont a közeli kertészetben nem voltak pont olyan fajták, melyeket elképzelt, ráadásul a hazaszállítás is okoz némi fejtörést, akkor érdemes webáruházból rendelnie.