Különleges virághagymák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen kertészetemből különleges, exkluzív hagymás virágokat! Gazdag szín-, és fajtaválasztékkal, valamint országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

A tavaszi hagymások minden évben a kikeleti kert legszebb dísznövényei, ugyanakkor talán Ön is szívesen túllépne a dekoratív, de már megszokott tulipánokon, nárciszokon, liliomokon. Ha Ön is így gondolja, akkor éppen jó helyen jár, ebben a menüpontban ugyanis kertészetem legkülönlegesebb, legérdekesebb tavaszi hagymás virágait gyűjtöttem össze! Böngésszen kedvére az izgalmas, szokatlan virághagymák között, válassza például a sudár alakú korbácsliliomot, a vadvirágos hangulatú téltemetőt, a játékos kakasmandikót, vagy a természetben védett hóvirág kertekbe szabadon ültethető nemesített változatát!

különleges virághagymák a Megyeri kertészetben

Ön se elégedjen meg a szokásossal, a hagyományossal, válogasson díszágyásaiba különleges hagymásokat! A hagymások ültetése és gondozása egyszerű, kezdő kertbarátok is könnyen boldogulnak velük, az őszi telepítés pedig biztosítja az irigylésre méltó tavaszi virágpompát és színkavalkádot. Bátran társítson eltérő magasságú és színű virágfajtákat, ültessen hagymásokat az évelők közé, az előkertbe, balkonjára, vagy akár sziklakertjébe! A hagymások felhasználásának csak a képzelete szabhat határt!

Tipp: a tavaszi hagymások ültetési ideje az ősz, így ne feledje már a nyár végén megtervezni a hagymások ágyásait, és megrendelni az ültetésre kész, egészséges virághagymákat!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
NORDMANN FENYŐFA RENDELÉSE ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.