Rózsaszín levendulák

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 15 másodperc

Rendeljen kertészetemből különleges, rózsaszín levendulát! A kiválasztott növényeket rövid határidővel, országosan kiszállítom az Ön otthonába!

A levendulát mindenki szereti, mégis ritka vendég a kertekben, pedig tartása könnyű, tűrőképessége nagy, látványa és illata pedig felülmúlhatatlan! Kertészetem rózsaszín árnyalatú levenduláit azoknak ajánlom, akik a hagyományos liláskék levendulákat esetleg túl megszokottnak tartják, és inkább egy izgalmasabb, kevésbé tradícionális változatot próbálnának ki. A rózsaszín levendula azonban nem csupán önmagában ültetve lehet a kert remek színfoltja, a fehér vagy lila típusokkal összeültetve egyedi, különleges kompozíciók hozhatóak létre!

levendula vásárlás a Megyeri kertészetben

A levendula sokoldalúságára jellemző, hogy tömött sövényként, gömbszerű bokrok sorozataként, vagy szoliternövényként is telepíthető, ráadásul ideális sziklakerti alany is egyben! A levendulának nem csupán a szépségét, hanem az illatát is jó ötlet kihasználni, pár tő belőle a bejárat közelébe ültetve elvarázsolhatja a betérő vendégeket, az ablak alá telepítve pedig szellőztetéskor nem csak friss, de illatos levegő is árad majd a lakásba! A levendula talajigénye egyszerű, vízigénye alacsony, betegségei alig akadnak, így kezdő kertbarátok is bátran próbát tehetnek vele! A levendula fő ültetési ideje az ősz, így a nyár végétől kezdve el lehet kezdeni a telepítési munkálatokat!

Ne feledje, a rózsaszín levendula pompásan mutat más árnyalatú levendulákkal együtt, vagy akár egyéb dísznövényekkel, főképpen rózsákkal összeültetve!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES KARÁCSONYFA - KÜLÖNLEGES KARÁCSONYFA - CSEREPES KARÁCSONYFA

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.