Vadszőlő fajták

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 20 másodperc

Rendeljen vadszőlő fajtákat kertészetemből! A kiválasztott futónövényt rövid határidővel, az egész országban kiszállítom az Ön otthonába!

A futónövények megítélése gyakran visszás, pedig a jól megválasztott futónövénnyel szinte csak előnyök járnak. Az egyik legkedvezőbb tulajdonságokkal bíró futó a vadszőlő, mely széleskörűen felhasználható, díszítőértéke kimagasló,  a falfelületet vagy a tetőt pedig nem károsítja. A vadszőlő lombhullató növény, így tavasszal és nyáron zölden díszít, ősszel csodás vöröses-sárgás árnyalatokban ragyog, majd télen leveleit veszti, így a rovarok nem tudnak áttelelni a lombozat alatt. A vadszőlő nagy magasságokba is felkúszik, komplett társasházi tűzfalak, homlokzatok is elfedhetőek vele, az ép falakban pedig nem tesz kárt.

vadszőlő fajták a Megyeri kertészetben

A vadszőlő fajtákat elsősorban azoknak ajánlom, akik nagyobb, dísztelen vagy kifejezetten csúf falfelületeket szeretnének növénnyel megszépíteni, de természetesen a kerítés, vagy akár egy filagória is befuttatható vele. A vadszőlő nem kényes növény, gondozása roppant egyszerű, a metszést jól tolerálja. Nagyobb felületekhez méterenként egy tő növény ültetését javaslom.

Kertészetem kínálatában a vadszőlő fajták többtípusát is megtalálja, így ajánlom figyelmébe a különösen dekoratív tarkalavelű változatot, vagy a falakról szinte nyom nélkül eltüntethető tapadókorongos vadszőlőt

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.