Szilva

A szilva hazánkban igazi klasszikusnak számít, szinte mindenhol találkozhatunk vele. Ennek egyik oka, hogy környezetére nem túl igényes, a mi klímánkon pedig kiváltképp jól érzi magát. A másik ok pedig, hogy egy igazán szerethető gyümölcsről beszélhetünk, melyet már régóta előszeretettel fogyasztunk. Télen kellemes elrágcsálni pár szem aszalt szilvát vagy a reggeli pirítóst fogyasztani egy kis dzsemmel, lekvárral. Egészséges, vitaminokat tartalmazó gyógyhatású gyümölcs, mely segíti a bélműködést, de magas energiatartalma miatt diétázók csak mértékkel fogyasszák. Frissen fogyasztva persze a legtáplálóbb, de számos ínycsiklandó recept alapanyagául is szolgál és persze a nagypapa híres szilvapálinkájáról se feledkezhetünk meg.

Érdemes termeszteni, hiszen már a minimális gondozást is meghálálja. A betegségek, kártevők elleni növényvédelemről gondoskodva biztosíthatjuk a bőséges termést. Ültetéskor jó szívvel ajánlom a Dolce Vital földkeveréket, mely nyújtott hatóanyag leadású műtrágyával és tőzeggel segíti csemeténk fejlődését.

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
ABIES CONCOLOR - KOLORÁDÓI JEGENYEFENYŐ

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.