Vágott fenyőfa vásárlása országos házhozszállítás

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 40 másodperc

Nincs karácsony tökéletes karácsonyfa nélkül! Vágott fenyők széles és változatos kínálatát találja meg webshopomban, kiválasztott fáját pedig kiszállítom az Ön otthonába!

A karácsonyi hangulat elsőszámú meghatározója az ünnepi fenyő. A legtöbben természetesen a vágott fenyőt választják, hiszen ezek a fák könnyen kezelhetőek, egyszerűen szállíthatóak és tárolhatóak, méretben és alakban pedig pont olyanok, mint amilyennek Ön az ideális karácsonyfát elképzeli! Online kertészetemben vágott fenyők nagy kínálatából választhat, igényeinek megfelelően. Az egyszerű, de klasszikus formák kedvelőinek a lucot ajánlom, ha pedig fontos a tartósság és a szépség egyszerre, akkor az ezüstfenyő az Ön fája! A különlegességek kedvelőinek a kolorádói jegenyefenyőt, vagy a sok éve divatos nordmann fenyőt javaslom. Amennyiben nincs megfelelő karácsonyfa talp otthon, azt is rendelhet, kérésre pedig kiválasztott fája törzsét méretre faragjuk!

Kímélje meg magát a hosszadalmas és időigényes karácsonyfa válogatástól, rendeljen kertészetemből garantáltan szép formájú, dekoratív, friss állapotú fenyőt, melyet országosan kiszállítok az Ön otthonába!

Ne feledje, vágott fenyőim kivétel nélkül mezőgazdasági termesztésből származnak, így kivágásukkal nem az erdők károsodnak!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

 MAI TÉMA:
   MEDITERRÁN NÖVÉNYEK TELELTETÉSE, AMARILLIS ÜLTETÉSE

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.