Karácsonyfák

Ebben a videóban a karácsonyfa választásról beszélgetünk:

Kedves Kertbarát Vásárlóm!

Ön kertészeti webáruházam karácsonyfának használható fenyőfáit találja ebben a kategóriában. Sokan azzal a kéréssel keresnek meg, hogy biztos forrásból szeretnének fenyőfát vásárolni termelőtől. Magam is nevelek fenyőfákat, de a megnövekedett igény miatt fenyőfa felvásárlást is végzek, melynek során hazai fenyőfa termelőkkel végzek bértermeltetést zalai fenyő táblákban.

A fenyő rendelése interneten pár évvel ezelőtt még különös dolognak számított Magyarországon, és a piaci szereplők többségének tevékenysége továbbra is csak a fővárosra és környékére koncentrálódik. Az online fenyőfa rendelés azonban már éppúgy életünk részévé vált, mint bármilyen termék rendelése a világ hálón.

Fenyőfa házhozszállítás országosan

Online kertészetem a növény rendelésekhez hasonlóan a vágott fenyőfát és a gyökeres fenyőfát is egészen az Ön kertkapujáig házhoz szállítjaÖn tehát érezze úgy magát oldalamon, mint egy igazi karácsonyi vásárban. Bármit is rendel karácsonyfának, eladó fenyőfáimat házhoz szállítom.

Fenyőfa fajták melyekből válogathat kertészetemben:

Nordmann fenyő, erdei fenyő, fekete fenyő, vörös fenyő, ezüstfenyő, luc fenyő, kolorádói fenyő, koreai jegenyefenyő, cukorsüvegfenyő. Nehezen tudom elfogadni, hogy valaki mű fenyőt, mű karácsonyfát állítson akkor, amikor van olyan fenyőfa, ami nem hullik. Ő a nordmann fenyőfa, amely egyáltalán nem hullajtja le a tűleveleit.

Fenyőfa webáruházam tehát az összes itthon kapható fenyőfafajtát forgalmazza. A karácsonyfa árakat és méreteket minden egyes fenyőfafajta oldalán pontosan megtalálja. Kellemes fenyőfa válogatást kívánok!

Megyeri Szabolcs
kertész

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
GYÖKERES (FÖLDLABDÁS, CSEREPES) EZÜSTFENYŐ KARÁCSONYFÁNAK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.