Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Vendégségben Önnél

Látogatóban az Ön kertjében!

Mit szólna ahhoz, ha azt mondanám, hogy holnap délelőtt a háza előtt vagyok, hogy együtt csodáljuk meg azt, amit Ön egyedül, családdal vagy barátokkal teremtett meg udvarában? Ha, szívesen mutatná meg gondosan nevelt növényeit, ha van egy jó sztorija, akkor ez a lehetőség Önnek szól.

Egy régóta érlelődő gondolatot osztok most meg. Hiszem, hogy a hallgatóságom legalább olyan izgalommal áll majd eme terv előtt, mint én magam.

2020 nyara van és én végre elhatározásra jutottam. Időt fogok szakítani arra, hogy ellátogassak az Ön kertjébe!

Az a kert, amivel Ön nap, mint nap találkozik, és magától értetődőnek vél, az lehet másnak álmai kertje. Ezért arra szólítok fel minden erre a lehetőségre nyitott Kertbarátot, hogy amennyiben van egy olyan kertje, amit szívesen megmutatna nekem és a közösségünknek, akkor ne habozzon írni.

Kattintson a videóra, ahol részletesen elmondok mindent:

Miért jó ez?

Sokszor fordulok meg kertészetekben, termelőknél, látom a növények életének a kezdetét. Látom az első hajtásokat. Mi jön ezután?

A növény életének a legjavát – a makacs tinédzser időszaktól kezdve, a lelkes, törtető legvirágosabb napokon át egészen a fáradt télig – Önnél tölti. Ismerjük az általános kertészeti elveket, de mégis minden Kertbarátnak megvan a maga sajátos növénynevelése. Megvan az az egyediség, az a praktika, ami sokunknak lehet újdonság – amiből meríthetünk

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Egy előre egyeztetett időpontban elutazom Önhöz, ahol együtt tekintjük meg a kertjét. Kíváncsi vagyok kit mi inspirált arra, hogy belevágjon a kertészkedésbe. Egy kötetlen beszélgetés, egy kertkörbejárás az, amire invitálom az érdeklődőket. Ezeken a találkozókon képes- és videósanyagokat készítek, mely később elérhető lesz a Facebook oldalon. A kertbemutatás lehet anonim, illetve saját névvel vállalható.

Mit nem jelent ez a gyakorlatban?

Látogatásom egy baráti kezdeményezésen, a Kertbarátok közötti tudásmegosztáson alapul. Szívesen beszélgetek a saját tapasztalataimról, mint kertész és növényimádó. Amennyiben Önnek ennél többre van szüksége, úgy kérem, kattintson a következő linkre.

Kinek szól?

Mindenkinek. Nem előfeltétel a már évek óta kész, patinás kert. (Egy kert persze sosem lesz kész, ezt tudjuk mind :) ) Ha Ön elhivatott és büszke arra, amit eddig sikerült felépítenie, akkor valószínűleg egymást keressük.

A jelentkezés menete

Küldjön egy levelet a következő e-mail címre: kertvendegsegben.jelentkezes@gmail.com

A levélben a következő információknak kell helyet kapniuk

  • Név, telefonszám, lakcím
  • Egy rövid leírás arról, hogy miért jelentkezett a kezdeményezésre
  • Néhány tudnivaló a kertről (mérete, mióta foglalkozik vele, stb.)
  • Képek, esetleg videó a kertről

FONTOS

A jelentkezés után lehet hetekig, hónapokig nem keresem fel Önt. Ennek oka, hogy a látogatásomat egy-egy út keretében szervezem meg. Például: ha tudom, hogy x napon melyik városba utazok munka miatt, akkor megnézem, hogy van-e olyan jelentkező, aki annak a térségnek a közelében lakik. Ezután felveszem Önnel a kapcsolatot.

Köszönöm jelentkezését és türelmét!