Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Növény ajándékba

Kedves Kertbarát Vásárlóm! 

Születésnap, névnap, anyák napja, randevú, egy régi barát emléke: rengeteg alkalmunk van arra, hogy igazi, élő növénnyel ajándékozzuk meg akit szeretünk. Kertészetemben erre is van lehetőség: Éljen bárhol akinek szeretne örömet szerezni, mi egyedülálló országos kiszállításunkkal tudunk Önnek segíteni. Rendelje meg a kiválasztott növényt vagy növényeket a saját nevére, és ezt adja majd meg számlázási címnek. A szállítási címnek pedig az Ön által megajándékozott nevét és címét. 

A megajándékozott természetesen semmit sem fog megtudni Tőlünk, hanem egyszer csak csöngetünk a kert kapujában az ajándék növényekkel, melyeket Ön küldd neki. Kiszállítást végző sofőrjeink hetente teljesítenek ilyen örömteli feladatot. A kiszállítás időpontjával kapcsolatban egyeztetünk Önnel telefonon, már csak arról kell gondoskodnia, hogy megajándékozott szerettei biztosan otthon legyenek. 

Ajándékba természetesen bármilyen növény adható. Akár gyümölcsfa is, szőlőtő igazából bármi. Összegyűjtöttem ugyanakkor a leggyakrabban ajándék céljából vásárolt és elküldött növényeket: 


     Bajazzo rózsa                     Áfonya                                 Palatina csemegeszőlő
                   

                                                 Zöldfűszerek a kertben,
     'Golden Delicous' alma      és a konyhában                   Fügefa

                

    Kivi pár                                Liliomfa fajták                   Szomorú eperfa