Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Koros gyümölcsfák ültetése

Mit tegyek, hogy a gyümölcsfám a lehető leghamarabb termő legyen?

Gyakori kérdés ez, melyet mindenki feltesz, aki gyümölcsfát tervez ültetni. Azt még a laikusok is tudják, hogy egy fiatal facsemete csak több év múlva hozza meg első termését, így az ültetéstől az első szüretig rendszerint évek telnek el. Lerövidíthető-e ez az idő? A válasz igen, a megoldás pedig az extra méretű, koros gyümölcsfa telepítése!

Koros gyümölcsfák a Megyeri kertészetből

Mi is az a koros gyümölcsfa?

Ha Ön már járt kertészetben vagy gazdaboltban, nyilván látott ültetnivaló facsemetéket, melyek törzse jellemzően ujjnyi vastag, magasságuk pedig az egy métert is alig éri el. Ezeknek a fiatal facsemetéknek általában 3-5 év fejlődési idő szükséges ahhoz, hogy termést is hozzanak, de a fa fajától függően ez az idő akár több is lehet. Ezen időszak alatt Önnek csupán a növénygondozás feladatai jutnak, a kézzelfogható, megízlelhető eredményre várnia kell. Ez a várakozási idő csökkenthető azáltal, ha Ön koros gyümölcsfát rendel, mely tulajdonképpen egy, a kertészetben előnevelt fa, ami abban a korban van már, hogy termést is hoz! Az extra méretű gyümölcsfa rendelésével így Ön akár 4-5 évnyi növénynevelést ugorhat át, újonnan telepített növénye pedig már akár az ültetés évében is termést hozhat!

Koros gyümölcsfák házhoz szállítása

Az extra méretű fák nagyságuk és súlyuk (akár 100 kg is lehet földlabdával együtt!) miatt postai úton vagy futárszolgálattal nem kiszállíthatóak, és egy személyautóba sem férnek be. Éppen ezért a kertészetemből megrendelt koros gyümölcsfákat saját teherautómmal szállítom házhoz, így a szakszerű kezelés és a növény épsége garantált!

IDE kattintva máris végigböngészheti a kínálatot, válogasson kedvére!

Koros gyümölcsfák a Megyeri kertészetből

Fontos!

Az extra méretű koros gyümölcsfák ára magasabb, mint fiatal társaiké, azonban gondoljon bele, hogy az idősebb fa választásával Ön 3-5 évnyi növénynevelést ugorhat át, így a költségek valójában nem magasabbak, mintha csemetekorától nevelné fáját!

Kertészetem kínálatában koros gyümölcsfák egyedülállóan széles kínálatát találja, az Önnek megtetsző gyümölcsfát kiszemelve pedig még azt is kiválaszthatja, hogy az adott fa milyen törzskörmérettel rendelkezzen!

Koros gyümölcsfák a Megyeri kertészetből

Tartalomhoz tartozó címkék: kertész válasz kertészeti tanácsok
blog comments powered by Disqus