Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

kertészeti tanácsok

2019. 04. 21. 08:12:44

Azon kapjuk magunkat, hogy minden nappal közelebb kerülünk a nyárhoz. Számos olyan teendő lett, amelyeket még most kell elvégeznie ahhoz, hogy a legmelegebb évszak beköszöntével gyönyörű legyen a virágoskert, gazdagon teremjen a veteményes és roskadozzanak a fák a gyümölcsöktől. Ha még nem fogott hozzá, itt az ideje a nyári sikerek előkészítésének birtokán! Kattintson cikkemre, hogy megismerje, mik is ezek.

2019. 04. 17. 00:00:00

Még a legféltőbb gondoskodás ellenére is megjelenhetnek károsítók a leanderen. Szerencsénkre a leander rovar kártevőivel viszonylag könnyű felvenni a kesztyűt. Azonban sajnos közel sem ennyire egyszerű védekezni a leander megbetegítő kórokozókkal szemben. Olvassa végig cikkemet, hogy miként lehet a leandert egészségesen tartani, vagy a már megbetegedett egyedet kezelni. Kattintson cikkemre.

2019. 03. 19. 08:45:14

Mikor egy gyermek megteszi az első lépéseket, onnantól kezdve nincs akadály az apró felfedező előtt, ami nem csak a lakásban igaz, hanem a kertben is. Megmutatom, mi mindenre érdemes odafigyelnie, hogy a kertje ne csak gyermekbiztos, de igazán esztétikus is legyen. Kattintson cikkemre.

2019. 03. 12. 08:45:19

Az utóbbi időben szinte minden nap szó esik a klímaváltozásról. Sajnos már a saját bőrünkön is érezhetjük az olykor nem az évszaknak megfelelő időjárást. A jó hír az, hogy sokat tehet a klíma megóvásáért, ha a kerti munkálatok során odafigyel néhány apróságra. Íme 6 plusz 1 tipp, melyekkel nem csak a birtoka lesz gyönyörű, de a klímaváltozás visszaszorításához is hozzájárulhat!

2019. 02. 22. 14:15:49

Olvad az Antarktisz, a történetelemben először havazik Hawaii szigetén, sőt, nemrég Chicagóban -46 Celsius fokot mértek. Joggal gondolhatnánk azt, mindez tőlünk elég távol történik ahhoz, hogy érintsen minket. Pedig a kertjében levő növényekre is hatással van! Ebben a cikkben megmutatom Önnek, hogyan maradhat gyönyörű a kertje a szélsőséges időjárási viszonyok ellenére is.

2019. 01. 23. 15:11:28

Nincs annál vidítóbb időszaka az évnek, mint mikor szépen elolvad a hó, és az eddig fagyos, hófehér természet lassan újra életre kel. Ahogy a nap sugarai egyre inkább bújnak elő, úgy lesz folyamatosan több feladata a Kertbarátnak is a birtokon. Ebben a bejegyzésben pedig részletesen bemutatom, mi mindenre érdemes figyelni a „kert felébresztésekor” Kattintson a cikkemre.

2018. 12. 16. 14:18:45

Télen a természet álomba merül, a növények a hótakaró alatt „pihenik ki” az egész éves fáradalmakat, hogy tavasszal újra teljes pompájukban díszíthessék a kerteket. Ha Ön is szeret a kertben tevékenykedni, joggal merül fel a kérdés ebben az időszakban, hogy mégis milyen feladatai vannak egy kertésznek ebben az évszakban? Tudjon meg többet, kattintson a cikkre.

2018. 10. 06. 19:08:00

A geotextil vagy geotextília egy sokrétűen felhasználható kertészeti anyag, mely nem csupán könnyebbé teszi az ágyások ápolását, de számos egyéb pozitívummal is kecsegteti a hobbikertészeket! Ismerje meg a geotextil előnyeit és alkalmazási lehetőségeit!

2018. 08. 19. 12:16:31

Ha az elmúlt télen eltervezte, hogy mi mindent ültet majd a kertjébe és hogyan alakítja át, viszont sem tavasszal sem a nyár folyamán nem sikerült erre sort kerítenie, akkor van egy jó hírem az Ön számára. Ugyanis még nem késett le semmiről!

2018. 08. 29. 13:08:30
Nem sok olyan időszak van az évben, amikor nem akad valamilyen tennivaló a kertben. Kevesen tudják, de mindezek közül kiemelendőek a szeptemberi munkálatok. Ez egy nagyon különleges, átmeneti időszak, amikor a birtok csupa élmény és meglepetés.