Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Hazai földben termesztett növények
Képet küldünk, mielőtt kiszállítjuk
Segítünk a nyugdíjasoknak is!

A szakszerű kertépítés titka

2017. 11. 20. 19:56:00

A képen agroszövetet tettek le a fenyőkéreg alá. Ráadásul a szélét sem dolgozták be rendesen a talajba, és sehol sem látni (szél, víz ellen) rögíztő elemeket. Ez így szakszerűtlen, ráadásul csúnya is.

agroszövet vásárlás

A fenti képen látható ágyás esetében agroszövetet fektettek le a fenyőkéreg alá, ráadásul a szélét sem dolgozták be rendesen a talajba, és sehol sem látni (szél, víz ellen) az ajánlott rögzítő elemeket. Még szomorúbb, hogy bár az építőket (jelen esetben a lakókat és a közös képviselőt) a jó szándék vezérelhette, ezt a szakmai bakit kár volt elkövetni. Nem mellékes körülmény, hogy a társasház egy pályázaton nyert jelentős összeget a saját megtakarítása mellé, és a kettő együtteséből építették meg az utcafronti ágyásokat. Sajnos azonban a választott kivitelezőjük nem végzett korrekt, szakmai munkát, és a közel egy évvel ezelőtti ágyás kialakítás mára taszító, szörnyű kertépítési torzóvá vált. Hogy egy hasonlattal éljek, a felrakott csempe alatt utólag nehéz a vakolatot kiigazítani, de még ezt a helyzetet is lehetne kezelni, megmenteni, némi munka és szakértelem bevetésével helyére tenni a dolgokat. A kép azonban egyértelmű üzenet: bizonyos eltéveszthető szakmai kérdésekben bátran kérdezze meg kertészetét, kertészmérnökét!

Amennyiben Önnek vagy lakóközösségének kertészeti témájú problémája, dilemmája akad, bátran keressen fel, és igényelje kertészeti szakvélemény szolgáltatásomat! A magánkert kialakítása, tervezése, építése során felmerülő szakmai jellegű kérdésekre készséggel válaszolok, de társasházi ültetés, zöldítés, kisebb vagy nagyobb arányú növénytelepítés esetén is bátran keressen fel, hogy az eredmény szakszerű és hosszútávú legyen!

 

Kertészeti szakvélemény szolgáltatásomról IDE KATTINTVA tudhat meg részleteket, és akár azonnal fel is veheti velem a kapcsolatot!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti szakvélemény