Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

A kertész válaszol

Vágott karácsonyfa rendelés Tudta Ön, hogy karácsonyfát nem csak az utcai árusoknál, vagy a kertészetben vehet, hanem az interneten is rendelhet? Ismerje meg ezt a kényelmes lehetőséget!
Kertépítés házilag

A kreatív házilagos kertépítés nem ördöngősség, csupán átgondolt tervezés, minőségi alapanyag, és szakszerű kivitelezés kérdése. Olvassa el tanácsaimat, és vágjon bele álmai kertjének megalkotásába!

Kislevelű hárs ültetése

Sokan szeretnék tudni, hogy megrendelt facsemetéjük hogyan fog mutatni kertjükben közvetlenül az ültetés után. Egy vásárlómnak köszönhetően most Ön is megláthatja, hogyan fest a frissen telepített hársfa!

Kislevelű hárs növekedése

A kislevelű hárs népszerű díszfa a kertekben és parkokban egyaránt. A facsemete azonban csak felnőtt korában veszi fel a jellegzetes lombkorona alakzatot. Tekintse meg Ön is, milyen a fiatal hársfa alakja, és tudja meg, mi szükséges a szép forma eléréséhez!

MOL Zöldövezet program 2016 - hogyan pályázzak?

A MOL Zöldövezet program már egy évtizede nyújt segítséget a közterületek megszépítésében. Társasházi kert felújítására, vagy közösségi kert fejlesztésére most Ön is pályázhat! Olvassa el a legfontosabb információkat!

A konténeres gyümölcsfák ültetése szinte gyermekjáték, még a kezdő kertbarátoknak sem jelent nehéz feladatot. A szakszerű ültetés három fő lépését most Ön is elsajátíthatja, és más hasznos információkkal is gazdagodhat!

Koros gyümölcsfák ültetése Az őszi ültetési szezonban sok kertbe kerül gyümölcsfa, de nem mindegy hogy milyen fajtát, sőt az sem, hogy milyen idős példányt választ! Az extra méretű, koros gyümölcsfák választásával az első évek nevelési időszaka átugorható, így Ön egy már termőre fordult gyümölcsfát telepíthet kertjébe! 
A társasházi kerttervezés tízparancsolata A társasházi közösségek többsége ezért törekszik arra, hogy belső udvaruk, kertjük, és utcafrontjuk ápolt és zöld legyen. A folyamat könnyebben megérthető és végigvihető, ha logikus, egymásra épülő lépéseket követünk a kezdő ötlettől a megvalósításon keresztül a rendszeres karbantartásig bezárólag.
Aggresszív trombita folyondár

Mit lehet tenni a mindenhol föltörő hajtásokkal?
Tovább > >
 

Cseresznye kérgének problémája

Van egy cseresznyefám és tavaly tavasszal észre vettem, hogy puha a kérge.
Tovább > >