Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Hasznos tanácsok videóban.

Capsicum 'Fehér özön' – Paprika

Ár:
1.190 Ft

Kiszerelés: 19 cm átmérőjű cserépben egy palánta
Közeg: tápanyagban gazdag földkeverék

Ezt a növényemet színes névtáblával szállítom ki Önnek. 

A megnövekedett igények miatt ennek a zöldség palántámnak a rendelését felfüggesztettem. Várhatóan június közepén újra lehetséges lesz rendelni. Kérem, nézzen vissza, vagy válogasson elérhető palántáim között ide kattintva.

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
1.090 Ft / db
Ajánlom mellé az alábbi termékeket:
Sunin Ültető, palánta és zöldségföld 20 liter Sunin Ültető, palánta és zöldségföld 20 liter
1.290 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-06-16

Hasznos tanácsok ehhez a növényhez

A Capsicum 'Fehér özön' igen közkedvelt édes paprika fajta. Nagyon bőven terem, és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Ha Ön a 'Fehér özön' paprika fajtát választja, jó döntést hoz.

Ez a fajta az igen nagy méretű terméseit csokrosan hozza, színük fehér, és kiváló ízű. Magas C-vitamin, és ásványi anyag tartalma miatt nagyon egészséges a rendszeres fogyasztása, akár frissen, akár ételek alkotórészeként.

A paprika magas tápanyagigényű növény, hő-, fény-, és vízigényes. A szélsőséges időjárási körülményekre érzékeny. A palántákat tápanyagdús, jó szerkezetű talajba ültesse el! Kertjének napfényes részére kerüljenek, mivel árnyékban a palánták megnyúlnak, és a terméskötődés is sokkal rosszabb. A rendszeres, és egyenletes vízellátás, öntözés is azt fogja elősegíteni, hogy Ön bő termést tudjon szüretelni a paprika tövekről.

További növényeink is érdekelhetik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!