Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

5 tény, ami miatt érdemes kertészeti webáruházból vásárolnia!

Ha az embernek kertje van – legyen szó kisebb vagy nagyobb területről –, mindig külön program a kerti munka. Egy kis időt a szabad levegőn tölteni a növények ápolása közben felér egy wellness hétvégével az igazi kertbarát számára.

 

Hamar elveheti azonban az ember kedvét, mikor egy kertészetben nézelődve nem talál meg mindent, amit keresett, ráadásul a hazaszállítással is bajlódnia kell. Mikor sehogy sem fér be a kiválasztott facsemete a kocsiba, az rendszerint rányomja az egész tevékenységre a bélyegét.

 

Viszont ha kertészeti webáruházamból rendel, elég a fotelben ülve várnia, míg mi a kertkapuig visszük a kiválasztott növényeket!

 

 

1. Nem kell aggódnia a szállítás miatt

 

Tegyük fel, hogy egy kertészetben nézelődik. Már megakadt a szeme néhány szép rózsán, de jó lenne valami gyümölcstermőt is ültetni a kertbe. Az előkertbe kinézett néhány cserjét, ám jó lenne a veteményesbe is választani valamit.

 

Egy személyautóba mindezt betuszkolni azonban nem egyszerű, de még egy utánfutó segítségével is okozhat némi fejtörést a választott növények sérülés nélküli hazaszállítása. Nem beszélve a kertbe való bepakolásról. Az ember elfárad, mielőtt hozzáfogna az ültetéshez. Viszont ha a kertészeti webáruházamból rendel, akkor ettől a hosszú folyamattól megkímélheti magát.

 

Kényelmesen, a fotelben ülve válogathat a kertészetben megvásárolható növények közül. Megnézheti a róla készült fotókat, elolvashatja a legfontosabb tudnivalókat a választott termékről és egy mozdulattal a „kosarába teheti”, legyen szó nagy méretű fáról vagy kisebb virágokról.

 

Szakértő kollégáim a kertészetben összeállítják a megrendelt csomagot, majd megfelelő körülmények között elszállítjuk Önhöz az ország bármelyik részére. Így a növények biztonságban, sérülés nélkül jutnak el a kertjébe.

 

Ide kattintva megtekintheti a kertészeti webáruház teljes kínálatát.

 

 

2. Alaposan megismerheti a növényeket a rendelés előtt

 

Egy növényt az elültetés előtt érdemes alaposan megismerni. Hova érdemes ültetni? Mi az, amit szeret és mi az, amit nem? Milyen gondozást igényel? Mikor virágzik? Mikor terem? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ, ha elolvassa a kertészeti webáruházban megvásárolható növények leírását.

 

Amennyiben szeretné konkrétan azt a növényt látni, melyet kézhez fog kapni, akkor készséggel készítek az Ön leendő példányáról videót vagy fotót, ehhez a szolgáltatáshoz csupán rendeléskor a Pénztárnál az 5. pontban a Megjegyzés rovatba azt kell írnia: "fényképet vagy videofelvételt kérek!"

 

Ha még részletesebben megismerné a különböző növényeket, ide kattintva blogunkban megteheti.

 

 

3. A kertkapuig szállítjuk

 

Azt szoktuk mondani, hogy mi nem egyszerűen házhoz szállítjuk a növényeket, mi a kertkapuig szállítjuk őket. Akkor is, ha lakásban él és a balkonját szeretné felvirágoztatni, de abban az esetben is, ha egy nagyobb kertbe ültetné el a választott növényeket.

 

Ne aggódjon, nem rámoljuk le rendelését az első közeli járdaszegélyen és nem hagyjuk Önre a cipekedést. Ha tud az autónknak szabad területet biztosítani a megfelelő helyen, mi oda állunk a bejárathoz.

 

 

4. Egy helyen szerezheti be a virágokat, a fákat és a cserjéket is

 

Mivel a teljes választékunkat egy helyen megtekintheti és megvásárolhatja, nem kell több üzletet is végiglátogatnia ahhoz, hogy beszerezze a szükséges növényeket.

 

Nálunk a „kosarába teheti” a nagyobb fákat, a facsemetéket, a cserjéket, de a palántákat és a házi kertbe való növényeket is egyszerre. Bizony, nincs többé felesleges autózás és sakkozás a szállítással.

 

 

 

5. Virágföldek, tápanyagok, dekorációk egy helyen

 

Egy növény elültetéséhez és gondozásához, valamint a kert renden tartásához számos egyéb dologra is szükség van még a növényeken kívül.

 

Kertészeti webáruházamból mindent megrendelhet, amire szüksége van. Hálók, geotextíliák, kötözők, tőzegcserepek, lombgyűjtőzsákok, virágföld, tápanyagok széles választékát találja meg nálunk, de dekorációs eszközöket is beszerezhet tőlünk.

 

 

Ide kattintva megismerheti a kiegészítőket.

 

 

Amennyiben Önt is meggyőzték a fent felsorolt tények, kérem, nyomjon egy Tetszik-et és ossza meg ismerőseivel, barátaival!

 

További cikkeimet itt találja.

Tartalomhoz tartozó címkék: növény házhozszállítás