Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Levendula sarok

A levendula - bár mindenki szereti - nem annyira elterjedt a hazai kertekben, mint például a rózsa vagy a leander, pedig tartása kifejezetten egyszerű, hasznossága pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen kerti díszként, gyógynövényként, molyűző alapanyagaként is tekinthet rá, de még egyéb jótéteményei is akadnak!

A palánták ültetésének milyenségétől függően lehet belőle levendula bokor, bájos, alacsony sövény, vagy térelválasztó, de szoliternövényként, vagy a díszágyás színesítőjeként is remek választás!

Levendula vásárlás a Megyeri kertészetből!

És hogy miért éri meg kertészetemből levendula palántát rendelnie? Mert Magyarország legnagyobb levendula fajtaválasztékát kínálom az illatos kertek szerelmeseinek, ráadásul a növények kiszállítását saját teherautómmal végzem, így Ön garantáltan egészséges, ép, ültetésre kész levendula töveket kap!

Ne feledje, kevés olyan sokoldalú kerti növény akad, mint a szépségével, illatával, és hasznosságával egyaránt kecsegtető levendula! Lejjebb görgetve kategóriákba csoportosítva találja levendula fajtáimat, böngéssze végig a kínálatot!

Rendezés: