Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Kertészeti tanfolyam 2017 őszén!

2017. 07. 12. 19:13:00

Szeretné fejleszteni kertészeti tudását, szeretne új ismeretekkel gazdagodni, mindezt festői környezetben, egy hangulatos vidéki hotelben? Akkor 2017-es őszi kertészeti tanfolyamon éppen Önnek való! A kezdő, vagy hosszabb kihagyás után újrakezdő, esetleg csak a tanulni vágyó hobbikertészeknek számos olyan kérdésük van, melyekre nehezen találnak választ, hiszen például az interneten ugyanarra a kérdésre gyakran tucatnyi eltérő válasz akad, és ember legyen a talpán, aki kimazsolázza a helyes, szakszerű gondolatokat. Ezért az a legcélravezetőbb, ha az összes gyakran felmerülő kérdésre bőven kifejtett, hiteles forrásból származó, szakmai feleletet kap a kérdező, ezt kínálom én a 2017-es őszi tanfolyamomon!

Amennyiben Ön is szívesen képbe kerülne az otthoni, kerti növényápolás, növénygondozás alapvető rejtelmeivel, amennyiben szívesen tanulna szórakoztató formában, élvezetes élő előadások keretében, akkor válassza tanfolyamomat, mely után biztosan bátrabban, határozottabb, és szakszerűbben végzi majd el a növényekkel kapcsolatos teendőket!

Ennél azonban még többet is kínálok Önnek! Tanulni akkor jó, ha a környezet inspiráló, pihentető, és tényleg kellemes, a tanfolyam helyszíne. A Rosinante stílusos vidéki szálloda*** és étterem, ahol a tanfolyam megrendezésre kerül, biztosítja, hogy az eltöltött idő igazi kikapcsolódás és élmény lesz!

Kíváncsi, hogy az előadások milyen témákat járnak majd körül?

Indítsa el az alábbi rövid videót, és megismerheti a tematikát!

 

Ha felkeltette az érdeklődését kertészeti tanfolyamom, ide kattintva

ismerheti meg a részletes programot, és ugyanitt adhatja le részvételi igényét!

 

Érdekli a tanfolyam helyszíne? Ismerje meg a hangulatos Rosinante szállodát ide kattintva!

Tartalomhoz tartozó címkék: kertészeti tanfolyam