Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

DOLCE VITAL Általános virágföld 20 liter

2.890 Ft

A Dolce Vital általános virágföld a legjobb választás, ha Ön dísznövényeinek gazdag, kiegyensúlyozott összetételű, erőteljes növekedést biztosító virágföldet keres! A Dolce Vital általános virágföld alkalmazható szinte bármely dísznövényhez, kifejezetten ajánlott többek közt rózsák, egynyáriak, évelők telepítéséhez. A Dolce Vital általános virágföldet kihelyezheti a balkonládákba, a teraszon lévő dézsákba, az ablakpárkányokat díszítő virágedényekbe, de természetesen a kerti ültetésekhez is használhatja! Ez a prémium virágföld hosszú hónapokon keresztül ellátja tápanyagokkal növényeit, vízgazdálkodása optimális, szerkezete, állaga pedig kedvező a dísznövény neveléshez! A húsz literes kiszerelés könnyen mozgatható, praktikusan adagolható, ideális választás balkonnövényekhez, kerti ágyásokhoz egyaránt!

Mennyiségi kedvezmény:
3 db felett
2.690 Ft / db
Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Top Prémium minőségű virágföld.

  • Tőzegtartalmú virágföld hobbi és profi kertészek részére.
  • Nyújtott hatóanyag leadású műtrágyát tartalmaz, ami min. 5-6 hónapon keresztül biztosítja a növény tápanyagellátását.
  • Vízkontroll több vizet képes raktározni, ezáltal kevesebb öntözést igényel a növény.
  • A kiváló vízfelvételi és vízmegtartó képesség által a vegetációs időszakban biztosítja és tartósan ellátja a növényt a szükséges vízzel. Nemcsak az egyenletes vízszükséglet biztosításával segít, hanem csökkenti a növény-stresszt a hőmérsékleti csúcsok időszakában.
  • A földkeverékben lévő mikroelemek folyamatosan és fokozatosan oldódnak fel, és táplálják növényeit. A folyamatos táplálás miatt a tápanyagok jobban hasznosulnak.
  • Kiváló szerkezete lehetővé teszi a vízigényes növények gazdaságosabb nevelését, melyek kevesebb öntözés mellett is dinamikusan fejlődnek.
  • Egészségesebb (vitálisabb) növények a folyamatos táplálás és vízellátás miatt.

Videók