Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

AGRO Tőzeg (50 liter)

6.290 Ft
Menny.:db

Sokoldalúan alkalmazható a földművelésben, erdőgazdaságban (faiskolákban), valamint a kertészetben, beleértve a termesztői virágföldek kialakítását is. Különlegessége, hogy savanyú közeget kedvelő növények számára is megfelelő, összetétele pedig kiváló minőségű, természetes szerves anyagokból áll, adalékok nélkül, közepes szemcsemérettel.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az AGRO Tőzeg egy univerzálisan alkalmazható talajkeverék, amelyet széles körben használhatnak a földművelés, erdőgazdaság (különösen faiskolákban), valamint a kertészet területén. A talajkeverék sokoldalúsága lehetővé teszi a különböző növénytípusok és környezetek igényeinek kielégítését, legyen szó akár virágoskertekről, zöldségeskertekről, vagy akár erdészeti telepítésekről.

A termék különösen alkalmas a termesztői virágföldek kialakítására, biztosítva ezzel a virágok egészséges fejlődéséhez szükséges tápanyagokat és talajszerkezetet. Emellett a savanyú közeget kedvelő növények számára is ideális, így széles körben használható különféle növénytípusok esetében, amelyek ilyen talajviszonyokat igényelnek.

Az összetételét tekintve a termék kiváló minőségű, természetes szerves anyagokra épül, amelyek adalékok nélkül kerülnek bele a keverékbe. A közepes szemcseméret biztosítja a talaj optimális szerkezetét és porozitását, ami elősegíti a gyökerek egészséges növekedését és a víz megfelelő eloszlását a talajban. Ez a talajkeverék ideális választás lehet a környezettudatos gazdálkodók és kertészek számára, akik természetes és fenntartható módszerekkel kívánják támogatni növényeik egészségét és növekedését.