Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

AGRO Szarvasmarhatrágya (40 liter)

4.990 Ft
Menny.:db

Ez a trágya különleges összetételével aktiválja a talaj mikrobiális tevékenységét, ami segít fenntartani az egészséges talajszerkezetet és elősegíti a tápanyagok hatékony felvételét a növények által. A trágya egyszerűen alkalmazható és kiválóan használható zöldségek, mezőgazdasági kultúrák és gyümölcsök alaptrágyázására, ideális a tavaszi és őszi trágyázáshoz.

A javasolt adagolás szerint 10 liter műtrágya körülbelül 3,5 m² területű kert számára elegendő. Az összetétele tőzeggel gazdagított szerves trágya, amely karamtrágyából készült, így természetes és hatékony tápanyagforrást biztosít a növények számára.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az AGRO Szarvasmarhatrágya speciálisan kifejlesztett szerves trágya, amely aktiválja a talaj mikrobiális tevékenységét, így elősegítve az egészséges talajökoszisztéma fenntartását. A trágya alkalmazása javítja a talaj szerkezetét, segítve ezzel a tápanyagok hatékonyabb elérhetőségét és felvételét a növények számára. Ez a folyamat nemcsak a növények növekedését és termőképességét fokozza, hanem hozzájárul a talaj termékenységének hosszú távú fenntartásához is.

A trágya egyszerű alkalmazása lehetővé teszi a kertészek és mezőgazdák számára, hogy hatékonyan és kényelmesen biztosítsák növényeik számára az esszenciális tápanyagokat. Különösen alkalmas zöldségek, különböző mezőgazdasági kultúrák és gyümölcsök alaptrágyázására, optimális tápanyagellátást biztosítva a növények fejlődésének kritikus szakaszaiban.

A trágya alkalmazása ideális a tavaszi és őszi trágyázáshoz, amikor a növények a leginkább igénylik a tápanyagutánpótlást. Az ajánlott adagolás 10 liter műtrágya 3,5 m² területre, ami lehetővé teszi a trágya hatékony elosztását és a növények egyenletes ellátását.

Az összetétele tőzeggel gazdagított szerves trágya, amely karamtrágyából készült, biztosítva ezzel a természetes és fenntartható tápanyagforrást a különböző növénytípusok számára.