Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

AGRO Rózsa virágföld (50 liter)

6.790 Ft
Menny.:db

Tápanyagban gazdag talajkeverék kifejezetten a rózsák számára lett kifejlesztve, biztosítva azok egészséges növekedését és virágzását. A magas tápanyagtartalom nemcsak a növekedést támogatja, hanem pozitívan befolyásolja a virágok méretét és teltségét is, így a rózsák pompásabbak és látványosabbak lesznek.

Az összetétele magában foglalja a kiváló minőségű tőzegfajtákat, amelyek nagyarányú rostos alapanyagot biztosítanak, valamint a finom kéreghumuszt, amely tovább javítja a talaj szerkezetét és tápanyagtartalmát. A beállított pH-érték pedig optimális környezetet teremt a rózsák számára, elősegítve az egészséges gyökérfejlődést és a tápanyagok jobb felvételét.

Védett tartalom

Hasznos tudnivalók

Az AGRO Rózsa virágföld speciális talajkeverék kifejezetten a rózsák igényeire lett szabva, magasabb tápanyagtartalmával biztosítva a rózsák egészséges és erőteljes növekedését. A tápanyagok gazdagsága nemcsak az egészséges növekedést támogatja, hanem lényegesen befolyásolja a rózsák virágainak méretét és teltségét, ami által a virágok látványosabbak és vonzóbbak lesznek. Ez a talajkeverék ideális választás azok számára, akik a rózsáik maximumát szeretnék kihozni.

Az összetételében a kiváló minőségű tőzegfajták dominálnak, amelyek nagyarányú rostos alapanyaggal rendelkeznek. Ez a rostos szerkezet elősegíti a talaj jó vízáteresztő képességét és porozitását, ami elengedhetetlen a rózsák gyökérzónájának egészségéhez. A finom kéreghumusz tovább gazdagítja a talajkeveréket, javítva annak tápanyagtartalmát és szerkezetét, ami hozzájárul a növények jobb tápanyagfelvételéhez.

Összességében ez a talajkeverék egy tökéletes választás a rózsákért rajongó kertészek számára, akik a legjobb minőségű virágokat szeretnék elérni. A kiváló összetevők és a gondosan beállított pH érték biztosítja, hogy a rózsák egészségesek, erősek és gyönyörűen virágoznak.