Vörösbor

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Rendeljen kertészetemből vörösbor szőlő fajtákat! Minőségi szőlőtőke oltványokkal, kedvező árakkal, és országos kiszállítással állok vásárlóim rendelkezésére!

Ha bor, akkor vörös – a legtöbben így gondolják, és valóban kevés jobb dolog akad, mint egy testes, aromás, szívet-lelket melengető pohárka vörösbor! A házi borkészítés világába most Ön is belekóstolhat, ha borszőlő töveket rendel és ültet kertjébe, hobbitelkére! A borszőlő gondozása ugyan kissé összetettebb kertészeti feladat, mint a dísznövények, vagy egyes gyümölcsök gondozása, de köszönhetően a borszőlő ápolás gazdag szakirodalmának, Ön is hamar bele fog jönni!

vörös borszőlő fajták a Megyeri kertészetben

Kertészetemben évről-évre változó, de mindig izgalmas vörös borszőlő kínálatot talál, a teljes kínálatot lejjebb görgetve tekintheti meg! Bármely fajtát is választja, abban mindig biztos lehet, hogy életerős, bőségesen termő, minőségi oltványt kap. A szőlő ültetési szezonja az ősz, ezért már a nyár végén, az ősz elején rendelje meg kedvenc borszőlő fajtáját, hogy nemsokára saját termését szüretelhesse le!

Fontos! A nálam megrendelt szőlőtőkéket minden esetben kertészetem saját teheratójával szállítom ki, így Ön friss, egészséges, ültetésre kész szőlőtőkéket kap!

Rendezés:
Növényrendelés
Kertész TV

MAI TÉMA:
FENYŐFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA VÁLASZTÁS - KARÁCSONYFA FAJTÁK

Facebook
MSZ köszöntő

Köszöntöm Kertészetemben! 

Kosár
0 árucikk
Hívjon minket
Hívjon minket
Ha a rendelésében útmutatásra van szüksége, kérem hívja kertész kollégáimat, akikkel készséggel segítünk Önnek
 
 
    

    
Házhozszállítás
A növények kiszállítása nem postai úton történik, hanem Magyarországon egyedülálló módon országosan a kertészet teherautójával, a kertészeti szakmának megfelelő szállítási módon.
kertnéző
 

Kertészetem legkedveltebb 
ingyenes 
szolgáltatása, hogy az Ön által a 
webáruházam felületén
kiválogatott és megrendelt
növényekről fényképet vagy
videót küldök Önnek
a kiszállítást megelőzően.