Termékek Menü
0

Évelők

Kertész szakmai bejegyzésem elolvasásához szükséges idő: 1 perc 30 másodperc

Kertészetemben évelő növények gazdag választékát találja, válogasson közülük kedvére! A kiszemelt növényeket országosan kiszállíton az Ön otthonába!

Az évelő növények a kert állandóságát, változatlanságát alapozzák meg, míg ugyanis az egynyáriak, vagy az idényjellegű dísznövények csupán ideiglenesen dekorálják a kertet, addig a hosszú ideig az ágyásokban maradó évelők a biztos alapot, az esztétikus keretet adják a birtoknak. Az évelő növények tavasszal vagy nyaranta újra és újra kihajtanak, így telepítésükkel az adott kertrész karbantartása egyszerűbbé válik, a dekorációs érték viszont változatlan marad! Az évelőágyások akár a kert központi részét is díszíthetik, de az előkert is betelepíthető velük, sőt, az utcafronti ágyásokban is jó szolgálatot tesznek!

Évelő növények gazdag választéka a Megyeri kertészetben!

Kertészetemben több kategóriában kínálom évelő növényeimet, így Ön pontosan kiválaszthatja, hogy hová, mit szeretne ültetni. Válogathat napos helyre, félárnyékba, vagy árnyékba való évelők közül, a parlagi területeket a talajtakaró évelőkkel fedheti be, szemezgethet a díszfüvek közül, illetve azt is eldöntheti, hogy tavasszal, nyáron, sőt akár ősszel virágzó évelő növényeket szeretne-e! Az évelő növények széles köre és változatos megjelenése, habitusa miatt Ön a kertjét teljesen egyedivé varázsolhatja, a helyes választással pedig csaknem az egész évben dekoratív, színes, virágos növényeket gondozhat!

Tipp: a sziklakertek rajongóinak a sziklakertekbe való évelő növényeket ajánlom!

Rendezés: