Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Rézvirág kínálatunk

A rézvirág bár Mexikóban őshonos, mégis régóta kedvelt virága a honi magyar kerteknek. Ennek oka talán az, hogy szabályos, kissé szögletes formáival remek kontrasztot alkothat az egyéb, lágyabb megjelenésű kerti virágokkal!

A rézvirág tömött, rengeteg sziromból álló virágai gömbszerűek, messziről feltűnőek, változattól függően akár tíz centiméteresek is lehetnek. Az attraktív virágok mellett említésre méltóak még a rézvirág élénkzöld, dús levelei is, melyek remekül egészítik ki a virító szirmokat!

 

Tekintse meg kertészetem rézvirág kínálatát!

 

A rézvirág a napos fekvést kedveli, talajigénye átlagos, vízigénye közepes, elegendő csupán az igazán aszályos hetekben öntözni. Betegségek, kártevők jellemzően nem támadják, nevelése problémamentesnek ígérkezik!

A rézvirágot csoportosan ültetve ajánlom, az egyedi megjelenésű virágok tömegesen mutatják meg igazi szépségüket! A rézvirág nem csak virágainak érdekes alakzataival hódít, hanem izgalmas színekkel is, kertészetemben számos árnyalatban rendelhető ez a szép nyári virág!