Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bársonyvirág kínálatunk

A bársonyvirág a falusi kertek jól ismert nyári virága, mely jellemzően a sárga különféle árnyalataiban ragyog, így remekül illik a meleg évszak napos, vidám heteihez! A bársonyvirág remekül társítható egyéb, visszafogott színvilágú kerti virágokkal!

A bársonyvirágot olykor unalmas, régimódi virágnak tartják, pedig inkább klasszikus, időtálló szépség, mely akár a modernebb stílusú kertekbe is jól beilleszthető, csupán a megfelelő kompozíciókba kell helyezni.

 

Bársonyvirág rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A bársonyvirág mellett szól könnyű tarthatósága, ez a virág ugyanis jól tolerálja a sokszor szélsőséges nyári időjárást, szárazságtűrése kiváló, gondozási igénye pedig alacsony. Remek választás előkertekbe, utcafrontokra is, hiszen nem igényel napi szintű foglalkozást!

A bársonyvirágot kertészetemben számos izgalmas színváltozatban megvásárolhatja, azt ajánlom, hogy egyszerre mindenképpen több árnyalatot rendeljen, hogy az eltérő színű töveket kreatív formációkba rendezhesse ágyásaiban!