Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Lobélia kínálatunk

A lobélia bár kompakt méretű, alacsony termetű dísznövény, mégis kifejezetten hangsúlyos, köszönhetően átlagon felül dús virágzatának! A lobélia valóságos virágözönnel örvendezteti meg gazdáját, messziről virítva a kertben!

A lobélia mentes a betegségektől és kártevőktől, nevelése könnyű, csupán arra kell figyelni, hogy ne száradjon ki, így a meleg hetekben rendszeresen öntözzük! A nyár derekán egy visszavágással a virágzás tovább serkenthető!

 

Lobélia kapható a Megyeri kertészetben!

 

A lobélia felhasználási köre széles, alkalmas virágládák, dézsák igényes kitöltésére, kerti út mentén remek szegélynövény, nagyobb ágyások esetében pedig a szélekre érdemes telepíteni, hogy ízléses kísérője legyen a magasabb termetű nyári virágoknak!

A lobéliát kertészetemben számos izgalmas változatban megtalálja, eltérő méretek közül válogathat, és persze kedvenc színeiben is biztosan megtalálja ezt a kedves egynyárit! A kínálat megtekintéséért görgessen lejjebb!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.