Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Nebáncsvirág kínálatunk

A nebáncsvirág méltán közkedvelt, magas dekorációs értékű nyári virág, melyet elsősorban a szertelen, romantikus, buja kertekbe ajánlok, hiszen élénk színű virágaival, kedves szirmaival pont ilyen hangulatokat áraszt!

A nebáncsvirág kompakt méretű, bokrosodó habitusú egynyári dísznövény, mely párnásságával puha szőnyeget alkotva borítja be a területet. A nebáncsvirág kiválóan alkalmas szegélynövénynek, vagy nagyobb ágyások széleire telepítve, de dézsába is ültethető.

 

Nebáncsvirág kapható kertészetemben!

 

A nebáncsvirág egyszerre kedveli a fényt és az árnyékot is, akkor fogja igazán jól érezni magát, ha olyan helyre kerül, ahol reggel, délelőtt bőségesen kap fényt, de a déli, erősen tűző sugaraktól már megóvja egy fa lombja, vagy egy fal takarása.

A nebáncsvirág nem igényel speciális gondozást, csupán nagy vízigényét kell kielégíteni, illetve pár hetente tápoldatozással ajánlott táplálni. A nebáncsvirágot kertészetemben sokféle izgalmas színváltozatban megtalálhatja, görgessen lejjebb a választék megtekintéséért!