Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Záporvirág kínálatunk

A záporvirág nevével ellentétben nem az esőt, hanem éppen a napsütést, a ragyogó éltető fényt idézi, jellemző színei ugyanis az élénksárga, a narancs, és a szelíd vörös. A sor ráadásul itt nem ér véget, mivel a záporvirág színkínálata egészen széles, lejjebb görgetve Ön is látni fogja a számos rendelhető árnyalatot!

A záporvirág könnyen tartható, ugyanakkor inkább közepes gondozási igényűnek mondható. Igényli a dús, gazdag talajt, és a rendszeres öntözést, ugyanakkor a rövidebb aszályos időszakokat károsodás nélkül átvészeli. Fény-, és melegigényes dísznövény!

 

Záporvirág kapható kertészeti webáruházamban!

 

A záporvirág kompakt méretű, magassága jellemzően 15-30 centiméter, így csodásan mutat az ágyások széleinél, a kerti út mentén, de természetesen csupán záporvirággal is beültethető egy feltűnő, központi virágágyás. Mérete miatt ez az egynyári kiválóan alkalmas dézsás, balkonládás nevelésre is!

A záporvirágot elsősorban a tarka színek, a vidám hangulatok, a harsány látványvilág kedvelőinek ajánlom, ez a kedves kis virág mindig jókedvet, harmóniát teremt! A záporvirág remekül kombinálható más, elsősorban pasztellesebb árnyalatú egynyáriakkal, kísérletezzen bátran Ön is egyedi kompozíciókkal!