Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Pillangóvirág kínálatunk

A pillangóvirág elsősorban magas termete miatt kihagyhatatlan a nyári virágágyásokból, hiszen a jellemzően kompakt méretű egynyáriak között ritkább az ilyen, 70-140 centi magasra is megnövő virág!

A pillangóvirág harmonikus megjelenésű dísznövény, a sudár szárak csúcsain egyesével ülnek a bájos szirmú virágok, így elsősorban tömegesen ültetve mutat jól, legalább két-három négyzetméternyi terület beültetését ajánlom!

 

Pillangóvirág kapható kertészetemben!

 

A pillangóvirág környezeti igényei alacsonyak, jól tolerálja a szárazságot és szegényebb talajt is, a betegségekkel, kártevőkkel szemben ellenálló. Ez az egynyári a nyár közepétől az ősz első hónapjáig virágzik, elhullajtott magjaiból pedig jövőre jó eséllyel újra kihajt majd!

A pillangóvirágot kertészetemből többféle izgalmas és látványos színárnyalatban megrendelheti, így csodás vegyes színösszeállítású ágyásokat hozhat létre! A pillangóvirág vágott virágként is jó szolgálatot tesz, érdemes bőségesen telepíteni belőle otthonra!