Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kakastaréj kínálatunk

A kakastaréj meghökkentő megjelenésével, harsány színeivel kifejezetten a bohém, tarka, zabolátlan stílusú kertekbe ajánlott, hiszen a konzervatív, hagyományos hangulat messze áll tőle!

A kakastaréj egy trópusi eredetű egynyári dísznövény, mely az igazán forró, napsütéses napokon díszlik a legszebben, feltűnő habitusával, a szokásostól elütő virágformájával izgalmas színfoltja lehet a vegyes nyári virágágyásoknak!

 

 

A kakastaréj a betegségekkel szemben ellenálló, szárazságtűrése átlagos, aszályos időszakokban öntözésre szorul, de egyebekben problémamentesen nevelhető. Ez a virág 25-35 centiméter magas, így kompakt méretű, de mégsem "veszik el" a nagyobb ágyásokban sem!

A kakastaréj fő vonzereje a messziről virító színeiben rejlik, ezért kertészetemben nem is szortírozva, hanem vegyes összeállítású árnyalatokban kínálom Önnek ezt a virágot, így egyetlen rendeléssel juthat egy jó adag rikító színű, pompás virághoz!