Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Rózsameténg kínálatunk

A rózsameténg bár nem rokona a rózsáknak, szépsége azonban felveszi a versenyt bármely rózsafélével! A rózsameténg öt sziromból álló jellegzetes virága messziről feltűnő, minden nyári virágágyás vidám dísze lesz.

A rózsameténg kompakt méretű, általában egy-másfél arasznyira nő meg, így önállóan is alkalmas kisebb ágyások benépesítésére, nagyobb virágegyüttesek esetén pedig remek szegélynövény. A rózsameténg jó szolgálatot tehet előkertekben, kerti utak mentén, de akár dézsába, virágládába is telepítheti!

 

Rózsameténg kapható kertészeti webáruházamban!

 

A rózsameténg igényei alacsonyak, a meleg fekvést kedveli, öntözését rendszeresen el kell végezni, de a rövidebb száraz időszakokat jól tűri. A rózsameténg virágzási ideje nagyon hosszú, a tavasz utolsó heteitől kezdve egészen az októberi fagyokig képes hozni látványos virágait!

A rózsameténget számos érdekes színváltozatban megrendelheti kertészetemből, ráadásul nem csak különböző színekből szemezgethet, de választhatja a kétszínű típusokat is, melyek magukban is képesek tarka látványt létrehozni!