Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Kánna - egynyári kínálatunk

A kánna bár eredetileg trópusi évelő növény, nálunk egynyári virágként alkalmazzuk. Ez a sudár termetű, igencsak látványos virág nagyobb terekben érvényesül, szűk területekre nem ajánlott a telepítése.

A kánna hiánypótló lehet magas termetével, kevés ugyanis az ilyen hangsúlyos, magas egynyári, mely messziről észreveteti magát, és nem csupán termetével, de feltűnő virágaival is! A kánna kertészetemben változatos színekben hozzáférhető, a választékot lejjebb görgetve tekintheti meg!

 

Kertészetemben a kánna több színben is kapható!

 

A kánna átlagos gondozási igényű, az ültetést követő hetekben intenzív, később visszafogott öntözést igényel, pár hetente pedig tápoldatozással serkenthető a virágzás. A kánna a nyár első heteitől kezdve az ősz elejéig virágzik.

A kánna ültetését tömegesen ajánlom, egy-két tő nem elegendő a vonzó, látványos összkép eléréséhez. A kánna vegyes virágágyások központi növényeként díszlik a legszebben, de dézsában is nevelhető, így a terasz éke is lehet!