Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Begónia egynyári kínálatunk

A begónia az angol díszparkok jellemző virága, és persze hazánkban is közkedvelt, kifejezetten gyakran alkalmazott közparki és kerti dísznövény. A begóniát időtlen szépsége, könnyű tarthatósága, és hosszú virágzása teszi népszerűvé!

A begónia remek választás kezdő, bátortalan kertészkedőknek is, hiszen ennek az egynyári dísznövénynek legendás a tűrőképessége, és a betegségekkel szemben is ellenálló, gondozása szinte gyermekjáték.

 

Begónia változatos színekben kapható kertészetemben!

 

A begónia a napos, meleg fekvést kedveli, de a hosszan tartó tűző napsugaraktól óvni kell. Öntözni csak aszályos hetekben kell, elszáradt virágait pedig időnként csipegessük le! A begónia minimális ápolás mellett akár egész nyáron virágozni fog!

A kompakt méretű, arasznyi magasságú begónia kötöttségek nélkül mindenféle típusú és stílusú ágyásokba bátran telepíthető, lejjebb görgetve pedig látni fogja, hogy milyen változatos színválasztékból válogathat! Rendelje meg még a tavasz folyamán begóniáit!