Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Vasfű kínálatunk

A vasfű vadon élő változata jól ismert gyógynövény, a kertészeti hibridek pedig nagyon dekoratív, balkonra kifejezetten ajánlott nyári virágok! A vasfű számos izgalmas színváltozatban rendelhető kertészetemből, lejjebb görgetve meg is tekintheti a teljes kínálatot!

A vasfű, vagy más nevén kerti verbéna szirmai jellemzően kétszínűek, így érdekes, vonzó látványt nyújtanak, más növényekkel való összeültetés nélkül is változatos, tarka képet nyújtanak, így alkalmasak komplett, nagyméretű balkonládák beültetésére!

 

Vasfű kapható a Megyeri kertészetben!

 

A vasfű a tavasz végétől az ősz elejéig folyamatosan virágzik, ám lényeges, hogy az elnyílt virágokat rendszeresen lemetsszük, ez biztosítja hosszan tartó, üde képet!

A vasfű sok napsütést igényel, vízigénye közepes, összességében könnyen nevelhető, kezdőknek is jó szívvel ajánlható látványos balkon dísznövény. A vasfüvet kifejezetten azoknak ajánlom, akik egyetlen növényfaj ültetésével szeretnének tarka, színpompás látványhatást elérni!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.