Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Bakopa (hópehelyvirág) kínálatunk

A balkonládákba, vagy erkélyeken, ablakpárkányokon elhelyezett kaspókba gyakran keresnek a kertbarátok olyan virágos dísznövényeket, melyek lefelé hajló, csüngő hajtásaikkal dekorálják a területet. Remek választás lehet ilyen esetben a hópehelyvirág, mely magas dekorációs értékű, hosszan virágzó balkon dísznövény!

A hópehelyvirág (másik nevén bakopa) Afrikából származik, ezért roppantul élvezi a nyarakat nálunk, virágait végig csodálhatjuk a meleg hetekben! Gondozása egyszerű, kezdőknek sem jelent kihívást, csupán a rendszeres öntözésre kell figyelmet fordítani.

 

Hópehelyvirág rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A hópehelyvirág kiválóan alkalmas kisebb erkélyek dekorálására is, csüngő habitusa miatt új dimenziókkal gazdagítja a területet, hiszen függőlegesen is díszít. A bakopa kedves megjelenésű, lilás-kékes virágai remekül harmonizálnak más, élénkebb színű balkonvirágokkal!

Kertészetemből a hópehelyvirágot több színváltozatban is megrendelheti, például fehér, kék, vagy lila árnyalatban is! Lejjebb görgetve megtekintheti a teljes kínálatot!