Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Legyezővirág kínálatunk

A legyezővirág kiválóan alkalmas fellógatott kaspókba, vagy erkélyekre akasztott virágládákba való ültetésre, mivel virágos, lecsüngő hajtásai akár 70-80 centiméteresek is lehetnek, így látványos virágesővel ajándékozzák meg a balkont!

A legyezővirág a nyár folyamán végig bontja aprószirmú, kedves virágait, sűrű, tömött habitusával pedig hatékonyan dekorál. Magassága csupán 20-30 centiméter, így kisebb erkélyekre is remek választás, persze ha van helye lefelé terjeszkedni.

 

Legyezővirág kapható kertészeti webáruházamban!

 

A  legyezővirág gondozási igénye alacsony, napos és félárnyékos fekvésben is jól növekszik, és mivel húsosabb részeiben jelentős mennyiségű vizet tárol, így kiszáradásától sem kell tartani, persze az időnkénti öntözést nem szabad kihagyni.

A legyezővirágot kifejezetten ajánlom olyan balkonokra, teraszokra, ahol jól jönne egy függőleges irányban is díszlő dísznövény, mely hatékonyan takar, és hatalmas virágözönt biztosít! Kertészetemből több színváltozatban is megrendelheti a legyezővirágot!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.