Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Tömpevirág kínálatunk

A tömpevirág a függőkosarak, fellógatott kaspók ideális dísznövénye, hiszen alacsonyságával, elterülő habitusával, lelógó hajtásaival, na és persze kedves virágaival igazán üde színfoltja lehet a balkonoknak, teraszoknak!

A tömpevirág ott tud hatékonyan dekorálni, ahol a tipikus egynyáriak nem bevethetők, vagyis a függőleges területeken, lelógatott ültetőedényekben. Ez a látványos egynyári dísznövény párnás megjelenésével, dús lombtömegével hamar feltűnést kelt, aranysárga virágai pedig vidámságot sugároznak.

 

Tömpevirág rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A tömpevirág nevelése roppant egyszerű, környezeti igényei alacsonyak, a laza szerkezetű talajt és a napos fekvést kedveli, jól tűri a szárazságot, de élénkebben virágzik rendszeres öntözés mellett.

A tömpevirág kora nyártól az első őszi fagyokig virágzik, így hónapokon keresztül dekorálja hathatósan a területet. Ez a dísznövény nagyon jól társítható más, eltérő küllemű nyári virágokkal, így akkor is érdemes rendelnie belőle, ha az elképzelései szerint más típusú balkon kompozíciót szeretne!