Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Paprikavirág kínálatunk

Ha Ön egy nem tipikus, átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező, több színben is hozzáférhető balkonvirágot keres, lehet hogy éppen most találta meg új kedvencét a paprikavirág képében!

A dél-amerikai eredetű, hazánkban egynyári virágként nevelhető paprikavirág elsősorban extravagáns, felfelé törő, fürtös virágzatával hívja fel magára figyelmet. A paprikavirág kiválóan alkalmas napos, meleg fekvésű balkonládákba való telepítésre!

 

Paprikavirág kapható a Megyeri kertészetben!

 

Ez a mutatós dísznövény az átlagosnál kicsivel több törődést igényel, vízigénye magas, fényigénye szintén nagy. Tápoldatozása heti rendszerességgel ajánlott, az elvirágzott részeket pedig mindig le kell nyesni!

Ne ijedjen meg, a paprikavirág tartása egyáltalán nem bonyolult, cserébe pedig szokatlan szépséggel ajándékozza meg balkonját, teraszát, vagy ablakpárkányra helyezett virágládáját! A paprikavirág több élénk színárnyalatban kapható kertészetemben!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.