Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Porcsinrózsa kínálatunk

A porcsinrózsa egy kifejezetten alacsony termetű pozsgás dísznövény, mely kiválóan alkalmas olyan balkonokra, ahol a hely szűke, vagy a kialakítás stílusa miatt kompakt méretű, de magas dekorációs értékű egynyárira van szükség!

A porcsinrózsa virágai nagyon látványosak, a csészét formázó szirmok tömötten, több sorban helyezkednek el, ráadásul vékonyak, így erős napsütésben megkapó, légies látványt nyújtanak!

 

Porcsinrózsa rendelhető a Megyeri kertészetből!

 

A porcsinrózsa roppant változatos színekben rendelhető kertészetemből, így ha igazi színkavalkádot szeretne, válogasson bátran az eltérő árnyalatok, vagy különleges, többszínű típusok közül, és alkossa meg saját porcsinrózsa kompozícióját!

A porcsinrózsa nem csupán feltűnően szép, de számos kedvező tulajdonsággal is bír, szárazságtűrése kiváló, a talajigénye pedig szerény, gondozása kezdőknek sem jelent kihívást. Ha Ön egy igazán színes jelenséget szeretne balkonjára, válogasson a porcsinrózsák közül!

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.