Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Petúnia kínálatunk

A petúnia az egyik legelterjedtebb nyári balkonvirág, aligha kell bemutatni bárkinek, mégis érdemes méltatni egy kicsit, hogy az is kedvet kapjon hozzá, aki eddig nem ültetett belőle! A petúnia fő erénye a hosszan tartó dús és látványos virágzása, mellyel minden balkont virágözönnel ajándékoz meg!

A petúnia sokaknak kissé múltidéző, ódivatú virágnak tűnhet, azonban ne feledje, hogy a modern hibridek csodás, feltűnő színekkel rendelkeznek, sőt, mintás illetve többszínű változatok is rendelhetőek, így a petúnia akár a kifejezetten modern balkonok méltó dísze is lehet!

 

Petúnia rendelhető kertészetemből!

 

A petúniát meleg, szélvédett helyekre ajánlott telepíteni, és magas vízigénye miatt gyakran kell öntözni. Egyébként is nagyon hosszú virágzását azzal is serkenthetjük, ha elszáradt virágait rendszeresen lemetsszük!

A petúnia a nyári balkonok örök slágere, rendeljen belőle Ön is, hogy pompás virágözönnel boríthassa be balkonját, teraszon elhelyezett virágládáit! A petúnia változatos színekben rendelhető kertészetemből, a teljes kínálatért görgessen lejjebb!