Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Egyiptomi csillagcsokor kínálatunk

Az egyiptomi csillagcsokor egy különleges megjelenésű, átlagon felüli dekorációs értékkel rendelkező balkonnövény, melyet kisebb virágládákba is bátran lehet telepíteni, gondozási igénye pedig csekély, így kezdő kertbarátoknak is jó szívvel ajánlható!

Az egyiptomi csillagcsokor kiváló választás kevésbé napos balkonokra is, mivel ez a egynyári virág nem szereti a hosszan tartó, erősen tűző napsütést, így olyan területekre is alkalmas, ahol a magas fényigényű virágok nem fejlődnek szépen. 

 

Egyiptomi csillagcsokor rendelhető kertészetemből!

 

Az egyiptomi csillagcsokor legfeljebb 40-50 centiméteres magasságúra nő, lándzsa alakú levelei felett hozza csillagot formázó virágait, melyek nagy számban ülnek a hajtásvégeken. Ez a dísznövény akár egész nyáron át virágzik, így hosszan tartó növénydekorációként lehet vele számolni.

Az egyiptomi csillagcsokor nevelése nem jelent komolyabb kihívást, vízigénye magas, elszáradt virágait pedig ajánlott mindig lecsipegetni. Az egyiptomi csillagcsokor erősen fagyérzékeny, így a hideg időszakban védett helyre kell vinni. Kertészetemből az egyiptomi csillagcsokor több színváltozatát is megrendelheti!