Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.
Termékek Menü

Díszdohány kínálatunk

A díszdohány valójában nem hasonlít a dohányhoz, hiszen egy különlegesen szép egynyári dísznövény, melynek különleges, tölcséres virágai nem csupán bájos küllemükkel, de bódító illatukkal is elkápráztatják a háziakat!

A díszdohány csillag alakú tölcséres virágai több színben tündökölnek, kertészetemben a vegyes színösszeállítású díszdohány változatot kínálom Önnek, hogy összeültetés nélkül is pazar, tarka látványban lehessen része!

 

Díszdohány kapható kertészeti webáruházamban!

 

A díszdohány kiválóan alkalmas balkonra való dísznövénynek, igazi szépségét csoportos ültetés esetén mutatja meg, így azt ajánlom Önnek, hogy ne csak egy-egy tövet telepítsen, hanem legalább egy egész virágládát, vagy nagyobb dézsát ültessen vele tele!

A díszdohány előnyös tulajdonsága, hogy virágzási ideje hosszan tart, a szép virágok jellemzően júniustól szeptemberig díszlenek. A díszdohány gondozása egyszerű, életerős, nem kényeskedő balkonvirág, mely napos és félárnyékos helyeken is jól érzi magát.

Jelenleg nincs raktáron ebből a termékből. A Tovább gombra kattintva a főoldalra jut, a fenti kategóriák között pedig tovább válogathat növényeink és termékeink között.