Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Lizinka kínálatunk

A lizinka a kankalinok közeli rokona, ültetésével üde, a mezők, rétek világát idéző természetes látkép varázsolható a balkonládákba! A lizinka kúszó növekedésű dísznövény, talajtakaróként is alkalmazható, habitusa miatt remek választás nagyobb ládákba, dézsákba!

A lizinka hálás balkonnövény, melynek igényei alacsonyak, így nevelése kifejezetten könnyű. Fontos, hogy földje mindig nedves legyen, érzékeny a kiszáradásra, de ezen felül speciális igényei nincsenek, napos és félárnyékos területeken is szépen növekszik.

 

Lizinka kapható kertészetemben!

 

A lizinka virágzása bőséges, jellemzően aranysárga virágai a nyár elejétől a végéig dekorálják a területet. A lizinka elterülő hajtásai gyorsan növekednek, a kúszó szárak akár fél méteres hosszúságúak is lehetnek.

A lizinka ültetését a természetes szépségű dísznövények kedvelőinek ajánlom elsősorban, de remek választás minden nagyobb méretű balkonládába, vagy éppen a teraszok széleinél elhelyezett dézsákba!