Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Sétányrózsa kínálatunk

A sétányrózsa az életvidám, mosolygós balkonkertészek kedvenc virága lesz, hiszen ez a tarka, játékos megjelenésű egynyári dísznövény csak úgy árasztja magából a pozitív érzéseket, ráadásul ez a virág kellemes illattal is megajándékozza gazdáit!

A sétányrózsa virágzata nagyon látványos, a kisméretű virágok félgömb alakzatba rendeződnek, színük pedig változattól függően más és más, de akár egyazon tövön is többféle árnyalatú lehet. Kertészetemből szinte a teljes színspektrumot megrendelheti, a kínálatért görgessen lejjebb!

 

Sétányrózsa rendelhető kertészeti webáruházamból!

 

A sétányrózsa csak napos fekvésben virágzik, nevelése szinte gyermekjáték, köszönhetően alacsony környezeti igényeinek, ugyanakkor rendszeres, bőséges öntözése elengedhetetlen a dinamikus fejlődéshez, gazdag virágzáshoz!

Ezt a feltűnő, tényleg roppant tarka balkonvirágot kifejezetten ajánlom fiatalos, bohém erkélyekre, direkt színkavalkádosra tervezett erkélyekre! Vigyázat, a sétányrózsa enyhén mérgező, gyermekektől tartsuk távol!