Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Édesburgonya kínálatunk

Az édesburgonya nem csupán gumós haszonnövény, hanem az alapfaj kertészeti változatainak köszönhetően érdekes és izgalmas levéldísznövény is egyben! Az édesburgonya balkonra való, egynyári dísznövényként tartható változatait lejjebb görgetve kertészetemben máris megvásárolhatja!

A zöld és barna különböző árnyalataiban díszlő édesburgonya remek, dús hátteret adhat a balkonládákban és dézsákban az élénkebb színű, virágos dísznövényeknek, de aki csupán egységes, természetes növényi dekorációt szeretne, magában is ültetheti!

 

Édesburgonya kapható kertészetemben!

 

Az édesburgonya magassága 20-40 centiméter, így kisebb ládákban is elfér, nevelése könnyű, mivel ellenálló, életerős dísznövény, mely napos és félárnyékos helyeken is megél, és csupán rendszeres öntözést kíván ápolásként.

Az édesburgonya kiváló választás abban az esetben, ha Ön dús, zöld lombtömeget szeretne látni erkélyén, emellett remek lehetőségeket nyújt látványos, kreatív növénytársításokra is. Lejjebb görgetve máris megtekintheti kertészetem édesburgonya választékát!