Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Díszcsalán kínálatunk

A díszcsalánt a különlegesebb balkonra való dísznövények rajongóinak ajánlom! A díszcsalán ugyanis nem virágaival, hanem roppant mutatós, színes leveleivel teremti meg a hangulatot, remek lehetőséget adva a különféle virágos balkonnövényekkel való izgalmas társításokra!

A díszcsalán mindössze bő arasznyi magasságúra nő, így kisebb ládákba is telepíthető, illetve kiváló kiegészítője lehet sudárabb termetű, virágos balkon dísznövényeknek! A díszcsalán a balkonok mellett a kertben is bevethető, ideális szegélynövény lehet például.

 

 

A díszcsalán változatos színekben rendelhető meg kertészetemből, így Ön több árnyalat összeültetésével teljesen egyedi, nagyon látványos növényszőnyeget alakíthat ki. A díszcsalán gondozása igazán könnyű, kezdők is bátran próbát tehetnek vele!

A sokoldalú díszcsalán minden erkélyen jól mutat, kifejezetten alkalmas a parlagi, lehangoló látványt nyújtó dézsák, ládák színesítésére, egyedül vagy más virágokkal együtt ültetve is kiváló balkondísz válik belőle!