Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Dúsvirágú petúnia kínálatunk

A méltán népszerű kerti petúniák balkonra való rokona a dúsvirágú petúnia, mely ugyan kismértékben eltér a megszokott petúnia képtől, mégis magas esztétikai értékű, izgalmas megjelenésű dísznövény, mely a nyári erkélyek, teraszok fő látványeleme lehet!

A dúsvirágú petúnia virágai nem olyan tölcséresek, mint a kerti változatoké, a virágszirmok lágyabbak, kerekebbek, a színeket tekintve pedig igencsak változatosak. A dúsvirágú petúnia a nevéhez hűen számos, akár sok tucatnyi virágot hoz tövenként, így valóságos virágözönnel borítja be a területet!

 

Dúsvirágú petúnia kapható kertészeti webáruházamban!

 

A dúsvirágú petúnia kifejezetten fellógatott kaspókba, vagy balkonok széleire illesztett ládákba való, hajtásai ugyanis csüngőek, így érdemes teret adni a leomló virágtengernek. Ez a bájos egynyári könnyen nevelhető, a rendszeres öntözésen kívül más érdemi feladat nem akad körülötte.

A dúsvirágú petúnia egyaránt alkalmas kisebb és nagyobb erkélyek dekorálására, hosszú virágzási idejének köszönhetően tartósan szépíti meg a balkont! Görgessen lejjebb, és válogasson kertészeti webáruházam gazdag dúsvirágú petúnia kínálatából!