Az oldalon cookie-kat használunk a jobb felhasználói élmény biztosítása miatt, engedélyezéséhez kattintson az "Elfogadom" gombra.

Szalmavirág kínálatunk

A szalmavirág a régi vidéki kertek tipikus dísznövénye, így ha Ön balkonján szívesen megidézné ezt az ódon, természetes atmoszférát, bátran telepítsen szalmavirágot virágládáiba, dézsáiba!

A szalmavirág merev hatású, katonás rendben álló szirmai remekül harmonizálnak a modern kialakítású, minimalista terekkel is, a szalmavirág élénk, feltűnő színvilága pedig magas dekorációs értéket biztosít bárhol is kerül kihelyezésre ez a vidám egynyári dísznövény!

 

Szalmavirág kapható kertészetemben!

 

A szalmavirág könnyen nevelhető, nem túl igényes virág, szárazságtűrése kiváló, talajigénye átlagos, remekül érzi magát napos, meleg fekvésű balkonokon, teraszokon! A szalmavirág nem hajlamos a növénybetegségekre, virágzása pedig a nyár elejétől szeptemberig tart, így tartós dekorációt nyújt.

A szalmavirág mellett szól, hogy kiválóan alkalmas szárított virágnak, a dehidratált virágok hónapokig díszíthetik a lakásbelsőt is! A szalmavirágot több izgalmas színváltozatban kínálom Önnek kertészeti webáruházamban, javaslom, hogy többféle árnyalatot rendeljen, és alakítson ki tarka, látványos együttest belőlük!